torstai 18. elokuuta 2016

H-hetki lähestyy - Unelmieni Vuosi 2017


Elokuu etenee vauhdilla, aika kiireviikot menossa. Mutta ei haittaa, nautin joka hetkestä! Aika paljon on tullut mm. reissattua, syksy/talven ja ensi kevään Capri Collection vaatemalliston myynti jälleenmyyjille on kiivaimmillaan ja elokuussa on tyypillisesti kaikki alan messut. Myös Unelmieni Vuosi -kalenteri on valmistumaisillaan, jännää :)
Frida käväisi eilen painossa ja sai käsiinsä lopullisen kalenterin viimeistä oikolukua varten. Kun näin valmiin version melkein itku tuli. Olin niin vaikuttunut aikaansaannoksestamme, olen kyllä koko ajan ajatellut, että kalenterista tulee hieno, mutta lopputulos yllätti silti.Meillä on todella mahtava yhteistyökumppani, joka on ideoinut ja sparrannut kalenteria kanssamme. Yritys on Aikataos Kirkkonummelta, heillä on pitkä ja vankka kokemus kalentereiden tiimoilta, yhteyshenkilömme Petro on oikea kultakimpale. On ollut vaikuttavaa päästä painon puolelle ja nähdä oikeasti, miten kalenterimme sivut tulevat koneen uumenista. Kannet ovat jo valmiina, voi miten hyvältä pinot näyttävätkään! 
Frida todisti myös näkyä, kun rahtiyritys kärräsi kalenterimme paperit paikanpäälle. Ihana nähdä, miten oma rakas ajatuksemme muotoutuu oikeaksi tuotteeksi, mahtavaa päästä paikan päälle katsomaan itse prosessia.Olemme innoissamme, mutta hieman hämmentyneitä, nyt kun h-hetkeen on enää lyhyt aika. Kalenterin ideointi lähti tosiaankin omasta tarpeestamme, emme aluksi ajatelleet, että moni muukin saattaisi olla siitä kiinnostunut. Kiinnostus on ylittänyt odotuksemme ja olemmekin ihan älyttömän innoissamme. Otamme edelleenkin vastaan kalenterin ennakkovarauksia, lomakkeen löydät täältä  Löydät meidän myös FB:stä  täältä ja instasta @unelmienivuosi

Ihanaa torstaipäivää, kiva päivä taas edessä, toivottavasti sinullakin :) Huom! kaikki tämän postauksen kuvat ovat Fridan käsialaa eli www.kotikaupunginlaidalla.fi

Terkuin Merja


5 kommenttia:

Frida - Koti kaupungin laidalla kirjoitti...

Voi... mä olin niin fiiliksissä siellä painossa :) Tuosta tulee ihan mielettömän hieno...

Merja K kirjoitti...

Niin tulee ja minulla on ihan paras työkaveri. Pus <3

Nonna kirjoitti...

Voi miten ihana lukea tällaisesta energisestä projektista! Ihanaa ladyt! Kävin juuri jättämässä varauksen. Voin kyllä kuvitella, miten hauska projekti tämä on ollut!
Kiva lukea taas blogiasi ja kuulla kuulumisia, Merja! Eli tervetuloa taas blogistaniaan!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Nonna, katsotaan miten minun blogielämäni taas käy! Ja kiitos kannustuksesta :)

Teija kirjoitti...

Heiii pitkästä aikaa täällä, kiva lukea kuulumisia! Ja mitä kuulumisia, onnea upeelle projektille. Tää kalenteri pitää saada hyppysiin :)